Thursday, December 12, 2013

APA CERITA?!!!

Telah diCeriteraKan oLeh ~ CheTeNs ~ pada Thursday, December 12, 2013
Assalamualaikum~!
Apa cerita?!
Tekejut tak???
Almost setahun setengah CheTens tak menjengah ke blog ni.
Address blog ni pun kawan CheTens yang bagi...
Kalau tak kerana kelas refresh pasal blog harini, 
memang takdenya CheTens nak bukak balik blog ni. hihihi
Teruk tak? :P

Btw, Thanks to kawan CheTens CikNorma untuk alamat blog ini ya.. :P

Hmmm...
Apa nak cerita ya?!
Apa yang jadi pada CheTenS dalam tempoh setahun setengah ni yea?
ewahhhh.. macam la ramai je yg nak amek tahu pasal ko tu kan.. :P

Okla...
Pendek cerita...
CheTens skang ni dah di Malaysia.
Hampir dua tahun setengah di bumi tercinta ini... :)

Daaaaannnnnnn.....
Sekarang ni dah tak solo lagi macam dulu.. :D
Sudah berdua... 
Dengan siapa? tettteetttttt....
Tengokla kalo CheTens rajin CheTens udpate lagi ya! 

babai...

Love!

1 pendapatan korang? ;P:

ruziyatul mona Adzibi on December 12, 2013 at 4:46 PM said...

Akhirnya! Bravooo
Mintak2 ini adalah pembawakan hihihi

 

~ C E R I T E R A ~ Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei